ReBeLs Vs ToπάΖι 6-6

2015-02-18 13:22

Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω ζήσει στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικά παιχνίδια αρκετοί παίχτες On-Fire και το 6-6 αναμφίβολα ένα αποτέλεσμα που αδικεί και τους δύο αλλά τι να γίνει έτσι είναι το παιχνίδι. Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε τι έγινε το βράδυ της Δευτέρας 16/2/2015.

Ξεκίνημα του αγώνα με Βουνάτσο απέναντι στον Μενεξίδη. Μέτρια βελάκια και από τους δύο με το παιχνίδι να κρίνετε στο ποιον εύστοχο στα διπλά. Βουνάτσος νίκη απέναντι σε ένα από τα ατού των Τοπάζι. Λαμπρόπουλος Vs Μέντζος. Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ο πρώτος βγαίνει νικητής με το πρώτο Leg στα 18 βελάκια και κλείσιμο από 116 και στο δεύτερο στα 11 βελάκια και βολή 180. Σειρά είχε ο Πορτοκάλης απενάντι στον έμπειρο Χατζηανέστη , ο Πορτοκάλης είχε κάνει συμβόλαιο με ένα 60αρι σε κάθε βολή κατεβαίνοντας με ~100 πόντους per throw δίνει τη Τρίτη νίκη για την ομάδα μας. Επόμενο μόνο Κάππας Vs Μπαρμπάτσης. Σε ένα μέτριο παιχνίδι και από τους δύο ο Κάππας θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και παράλληλα να κάνει το σκορ 4-0. Από κει και πέρα η συνέχεια ανήκει στο Τοπάζι. Ο Νικολακόπουλος θα πάρει το παιχνίδι απέναντι στον Τέκο με το επόμενο παιχνίδι να είναι το αποκορύφωμα από πλευράς κόντρας. Κοτσόλιος εναντιόν Ζαλώνη. Οι δύο παίχτες βγαίνουν «πίστα» και ρίχνουν τα πάντα. 140 , 125, 121 με το παιχνίδι να καταλήγει στον εκπληκτικό Ζάλωνη με σκορ 0-2 . Η χαρά μεγάλη να βλέπεις έναν τόσο μεγάλο παίχτη να βρίσκει και πάλι το «χέρι» του και να θυμίζει τον Τάκη που όλη θαυμάζαμε.

Το σκορ 4-2 και πρώτο διπλό Λαμπρόπουλος/Κάππας εναντίον Ζαλώνη/Μέντζου. Ήττα για τους πρώτους με το Ζαλώνη αλλά και τον Μέντζο να ρίχνουν πολύ καλά βελάκια και να παίρνουν τη νίκη με 2-0 έχοντας ρίξει για την ομάδα μας ο Λαμπρόπουλος ένα βελάκι για διπλό. Δεύτερο διπλό Τέκος με Βουνάτσο εναντίον Νικολακόπουλου με Μενεξίδη παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους παίκτες του Τοπάζι να φτάνουν στη νίκη. Τέλος Πορτοκάλης παρεά με το Κοτσολιό θα πάρουν τη νίκη στο τελευταίο και κρίσιμο διπλό απέναντι στους Χατζηανέστη και Χατζηγεωργίου με τους παίχτες μας να κάνουν έναν πολύ καλό αγώνα με κολλητά 140αρια και λίγα βελάκια. Τελικό σκορ 6-6 σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση των Darts με πρωταγωνιστές μεγάλους παίχτες αλλά και ένα εκπληκτικό κλίμα με φωνές, πειράγματα και πολύ ένταση.  

Στην αρχή του παιχνιδιού οι δύο ομάδες αλλά και οι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί κράτησαν ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του παίχτη των Darts Θωμά Βούζα.