Η Ομάδα μας

Μελεξόπουλος Χρήστος

Ο αρχηγός της ομάδας των RebeLs κοντά μια 20ετία.Η ψυχή της ομάδας αναμφίβολα!

Κοσμέρης Γιάννης

Υπαρχηγός της ομάδας των RebeLs και πρωταθλητής νέων.Λάτρης των darts,σε κάθε ευκαιρία στέκεται στη γραμμή για να ρίξει τα βελάκια του!

Κάππας Κώστας

Εγγύηση και σταθερότητα ταιριάζουν άψογα στον Κώστα.Ικανότατος παίκτης,έτοιμος να βάλει κάτω οποιονδήποτε τολμήσει να τον υποτιμήσει.Είναι killer και ας μην το δείχνει...πριν ρίξει τα βελάκια του!

Λαμπρόπουλος Αντώνης

Τα λόγια είναι περιττά.RebeLs χωρίς Αντώνη δεν υφίστανται.Τα βελάκια καθώς και η ομάδα είναι κομμάτι της ζωής του.Ο Αντώνης-Dartman ή ακόμα και D10(double 10) αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στα ελληνικά βελάκια αδιαμφισβήτητα!

Βεργωτής Σωτήρης

Καταπληκτικός παίκτης,έπαιζε και παίζει πολύ καλά βελάκια.Αν τον πετύχεις σε καλή μέρα δύσκολα του παίρνεις leg!

Κοτσόλιος Νότης

Θα μπορούσα να γράψω ακριβώς τα ίδια όπως στον Σωτήρη.Ισχύουν,θα συμπληρώσω όμως πως οι δύο τους αλληλοσυμπληρώνονται και όποιοι τους πετύχουν δυάδα θα έχουν αν μη τι άλλω δύσκολο έργο!

Τέκος Χάρης

Χρόνια παίκτης των darts και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας.Την αγωνιστική χρονιά 2014-2015 αποφάσισε να φύγει από τον ΣΥΝΤΕΛ και να επιστρέψει στον ΠΑΣΝΤ.Οι scouters της ομάδας έδρασαν άμεσα και έτσι μπήκε άλλο ένα αστέρι στην οικογένεια των RebeLs!

Βουνάτσος Τάσος

Παλιός παίκτης και συμμετέχων στην εθνική ομάδα darts.Μετά από ένα διάστημα αποχής αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι,με την παρέα των RebeLs!

Ντελέζος Γιάννης

Ο Rookie της ομάδας.Έρωτας με τη πρώτη ματιά στον στόχο και άμεσα υποστηρικτής των RebeLs ακόμα και πριν μπει στην ομάδα!

Μπενετάτος Κώστας

Ολοκαίνουριος παίκτης και πάρα πολύ καλός φίλος με τους RebeLs.Του αρέσει η όλη κατάσταση στις συναντήσεις της ομάδας και δοκιμάζει το χέρι του στα βελάκια!

Χρηστίδου Κατερίνα

Η μοναδική γυναικεία παρουσία στην ομάδα καθώς και η κοπέλα του Αντώνη!