Rebels - Dartbusters 6-6

2014-11-18 14:15
 
Παιχνίδι μόνο για ψύχραιμους...είτε το έβλεπες είτε έπαιζες είχες την ίδια αγωνία! Άλλο ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων,πράγμα που φαίνεται και από το τελικό score.
 
Ξεκινώντας,η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στον πρώτο γύρο 2-4 με Λαμπρόπουλο και Τέκο να δίνουν τους 2 πόντους,ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω στο τελικό αποτέλεσμα.
 
Στα διπλά Λαμπρόπουλος και Κάππας καθαρίζουν και φέρνουν ισορροπία στον αγώνα.Επόμενο διπλό Βεργωτής και Τέκος καταφέρνουν έστω και δύσκολα να βάλουν τις βάσεις για την ανατροπή.Όλα κρίνονται στο τελευταίο διπλό με Βουνάτσο και Κοτσόλιο να κάνουν ένα εξαιρετικό πρώτο leg και με τον τελευταίο να βγάζει 146 κλείσιμο! Στο δεύτερο και καθοριστικό leg το "διπλό 8" θα μας γυρίσει ακόμα μια φορά την πλάτη...2-2 και το τελευταίο leg θα το πάρουν δικαιωματικά οι Dartbusters με τον έμπειρο και ψύχραιμο Στάθη Παντελίδη να δίνει τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.
 
Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τους Escoba.
 
 
*Λόγω κάποιων προβλημάτων δεν μπορέσαμε να ανεβάσουμε υλικό απο τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής (Thunderdarts - Rebels 2-10)