Κύπελλο : ReBeLs - North Fighters 4-8

2015-03-14 10:19

    Υψηλού επιπέδου βελάκια στη ρεβάνς του 4-8 με την ομάδα των North Fighters στην έδρα μας στο Πέτρινο Café . Παιχνίδι το οποίο έγινε υπό το βλέμμα θεατών τους οποίους και αποζημίωσαν οι δύο ομάδες με το πλούσιο θέαμα. Τρία 180άρια, βροχή τα 140άρια και μεγάλα κλεισίματα όπως οι 124 πόντοι με τελευταίο βελάκι στο Bull είναι ένα μικρό δείγμα του τι έγινε. Ας πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το χρονικό του αγώνα.

Ξεκίνημα στα μόνα και η ομάδα μας μπαίνει δυνατά με νίκη του Κάππα εναντίον του αρχηγού Νικολαίδη, η συνέχεια όμως δεν είναι η ίδια. Τέσσερις σερί νίκες των North Fighters θα κάνουν το σκορ 1-4 με την ομάδα μας να ψάχνει τη νίκη στο τελευταίο μόνο. Βουνάτσος εναντίον του Γκατζούνη. Παιχνίδι θρίλερ. Βουνάτσος κατεβαίνει τρένο από τους 501 πόντους πρέπει όμως να κλείσει και το διπλό. Αυτό γίνετε μόνο σε ένα leg με τον Γκατζούνη να παίρνει τη νίκη με 2-1. Ο Κοτσόλιος θα βρει απέναντι του τον πολύ καλό παίκτη των North Fighters Α. Συνανιώτη. Το σκηνικό δεν αλλάζει. Ήταν σα να βλέπαμε το προηγούμενο παιχνίδι επανάληψη, με μεγαλύτερα σκορ στο κατέβασμα με προβλήματα στο διπλό τελείωμα. Ο Κοτσόλιος δε καταφέρνει να τσεκάρει με αποτέλεσμα ο Άκης να κατακτά τη νίκη. Στη μάχη ρίχνετε ο Τέκος ενάντια στον Μιχαλισλή. Ο Τέκος ξεκινάει δυνατά με καλά σκορ αλλά ο Μιχαλισλής δε νοιώθει τίποτα, έχει γυρίσει το διακόπτη στο “Triple 20 mode”  συγκεντρωμένος και ψύχραιμος με από ένα 180 σε κάθε leg θα πάρει το παιχνίδι με 0-2 με 19 και 14 βελάκια. Λαμπρόπουλος Vs Παντελίδης. Ίσως το μεγάλο παιχνίδι του αγώνα. Λαμπρόπουλος ξεκίνημα και 1-0 με αρκετά καλά βελάκια. Στη συνέχεια ο Παντελίδης θα πάρει το δεύτερο Leg και θα ισοφαρίσει στο σκορ έχοντας τρία βελάκια στο διπλό τη στιγμή που ο Λαμπρόπουλος από 179 σκορ θα αφήσει 40 πόντους. Δεν υπάρχει ευκαιρία και ο Παντελίδης με το τρίτο βελάκι παίρνει το Leg. Στη μάχη του Bull ο Λαμπρόπουλος με κόκκινο Bull θα ξεκινήσει πρώτος με 180. Αλλά ο Παντελίδης με δύο 140αρια και ένα 100αρι στη σειρά σε συνδυασμό με δύο άσχημές βολές του Λαμπρόπουλου θα πάρει το νικιτήριο leg στο διπλό.  Πορτοκάλης ρίχνετε στη μάχη ενάντια του Μορφόπουλου με αρκετά καλά βελάκια και από τους δύο παίχτες νικήτης θα βγει ο Πορτοκάλης και θα δώσει ανάσα για την ομάδα τελειώνοντας τα μόνα με 2-4.

Στα διπλά δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα, αλλά θες λίγο η τακτική που ήταν μπόλικη σε αυτό το παιχνίδι μιας και ήταν διπλοί αγώνες , θες λίγο το αριστουργηματικό στήσιμο και η εκπληκτική μαντεψιά του αρχηγού μας , θα δώσουν στην ομάδα μας τα Leg που έπρεπε για να μας δώσουν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του κυπέλου.

Βουνάτσος/Τέκος θα πέσουν επάνω σε Παντελίδη/Μορφόπουλο. Πολύ καλά παιχνίδια. Εκπληκτικός Χάρης με τον Τάσο να βοηθάει στο κατέβασμα.  Η νίκη θα κριθεί στα τρία Leg με νικητές τους δεύτερους. Συνέχεια με Πορτοκάλη / Κοτσόλιο ενάντια στο πολύ καλό δίδυμο Συνανιώτη / Μιχαλίσλη. Για άλλη μια φόρα ο Κοτσόλιος θα κάνει κατάθεση ψυχής, θα αποδείξει ότι τα βελάκια δε παίζονται με το χέρι αλλά με τη καρδιά και το μυαλό. Θα κάνει τα πάντα αλλά απέναντι του έχει δύο πολύ καλούς παίχτες οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν  την αστοχία του Πορτοκαλή και θα πάρουν τη νίκη με 2-1. Τα πολυπόθητα Leg έχουν έρθει και ο Λαμπρόπουλος με τον Κάππα πρέπει απλά να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους Νικολαίδη και Γκατζούνη και το κάνουν. Στο πρώτο Leg ένα κλείσιμο του Λαμπρόπουλου από το 124 με Bull θα δώσει το προβάδισμα αλλά η ισοφάριση έρχεται από τους παίχτες των North Fighters. Τελευταίο leg και αυτό που θα δώσει τη πρόκριση ο Κάππας αποζημιώνει την ομάδα με τη κακή εμφάνιση του στο διπλό , σηκώνει το χέρι του , σημαδεύει δεξιά και βλέπει το διπλό 10 . Check. Νίκη με 2-1 και πρόκριση για την ομάδα μας.   

Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση αλλά με πολύ καλό κλίμα και πολλούς κάλους παίχτες αλλά πρώτα απ’ όλα καλά παιδιά. Ένα μεγάλο μπράβο στα πολύ καλά βελάκια που έπεσαν και συγχαρητήρια στην ομάδα των North Fighters που πάλεψαν για τη πρόκριση. Η ομάδα μας τους εύχεται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο.