Egalite Vs ReBeLs 4-8

2015-02-03 17:50

Μουδιασμένο ξεκίνημα χθες για την ομάδα μας με τον Βουνάτσο να μη πιάνει τα standar του και να χάνει από τον πολύ καλό και έμπειρο Κατσούλακη. Το ίδιο μουδιασμένα μπήκε και ο Βεργωτής γνωρίζοντας την ήττα από το ερωτηματικό Θεοδωρακόπουλο έναν παίχτη με πολλά προσόντα και πολύ ταλέντο αλλά και μεγάλες διακυμάνσεις στη πορεία του. Το παιχνίδι κλειδί ξεκίναγε με μονομάχους τον Τέκο εναντίον του τρομακτικού Πατσούρου. Το παιχνίδι είναι για γέρα νεύρα και ο Χάρης παίρνει τη νίκη με 2-1 και παράλληλα το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή. Κοτσόλιος ο ανεβασμένος. Για άλλη μια φορά τα τελευταία δύο χρόνια ρίχνει σπουδαία βελάκια και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη νέα πολύ ταλαντούχα γενιά των Darts που μέρος αυτής είναι και ο Λεμπέσης. Το 2-2 είναι γεγονός και σειρά στη «πίστα» παίρνουν Λαμπρόπουλος και Καράβας. Πολύ καλά βελάκια και από τους δύο με τη νίκη να πηγαίνει στον παίχτη των Rebels με 2-1 γεγονός που φανερώνει τη ποιότητα και το πόσο καλά βελάκια μπορεί να ρίξει ο Καράβας. Τελευταίο παιχνίδι στα μόνα. Κάππας εναντίον Σπυρόπουλου και νίκη του πρώτου με το σκορ να γίνετε 2-4 για την ομάδα μας.

Στο κυνήγι των δύο διπλών που θα δώσουν τη νίκη ρίχνονται πρώτοι Τέκος με Κοτσόλιο. Πάλι τρομακτικά βελάκια από τον Κοτσόλιο και νίκη όχι όμως εύκολη λόγο προβλημάτων στο τελείωμα απέναντι στους Πατσούρο Λεμπέση. Δεύτερο διπλό το ζευγάρι Λαμπρόπουλος Κάππας εναντιόν Καράβα Θεοδωράκοπουλο. Εκπληκτικά βελάκια με πολλά 140 και ένα 180 από τον Κάππα δίνουν τη νίκη στην ομάδα των Rebels που σφραγίζουν το τρίποντο. Τελευταίο διπλό Βουνάτσος Βεργώτης να γνωρίζουν την ήττα από τους Κατσουλάκη Λόγαρνος σε ένα παιχνίδι άνευ ιδιαίτερης σημασίας καθώς η νίκη είχε κριθεί.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Egalite που είναι πολύ καλοί και ικανοί παίχτες και μπορούν να παίξουν εξαιρετικά βελάκια επίσης τους ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία.