26/2/2015 ΚΥΠΕΛΟ : North Fighters – ReBeLs 4-8

2015-03-05 09:17

Μοιρασμένο το ξεκίνημα στα μονά του πρώτου γύρου του κυπέλου απέναντι στους North Fighters.  Τάσος Βουνάτσος χάνει με 2-0 από τον Παντελίδη Κ. Δύο νίκες για την ομάδα μας με Κάππα και Λαμπρόπουλο να επικρατούν αντίστοιχα σε Συνανιώτη Α. και Νικολαίδη. Ο Μιχαλισλής θα νικήσει το Κοτσόλιο ενώ τις μέχρι τώρα καθαρές νίκες για τις δυο ομάδες με 2-0 legs θα ακολουθήσει και αυτή του Τέκου εναντίον του Γκατζούνη. Το μοναδικό 2-1 σημειώθηκε στον αγώνα του Πορτοκάλη με τον Μορφόπουλο με τον πρώτο να παίρνει την νίκη. Τέλος τα μονά με σκορ 2-4 υπέρ ReBeLs.

Στη συνέχεια ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς Λαμπρόπουλος/Κάππας θα βγουν νικητές από την αναμέτρηση με τους Παντελίδη Κ./Μορφόπουλο με σκορ 2-1. Τέκος/Βουνάτσος θα λυγίσουν από την αντίσταση των Μιχαλισλή/Συνανιώτη Α. και θα χάσουν με το ίδιο σκορ. Ενώ στο τελευταίο διπλό Πορτοκαλής/Κοτσολιος θα πάρουν τη νίκη απέναντι σε Συνανιώτη Ρ./Νικολαίδη με σκορ 0-2.

Τελικό Σκορ 4-8 και νίκη για την ομάδα μας που αν καθυστερούσε 5 λεπτά ακόμα το παιχνίδι θα διανυκτερεύαμε στον Α. Στέφανο από το χιόνι :D